學術工作坊-Mini-Workshop on Macro and Monetary Economics
發表於2012年9月5日
主持人:
與談人: Te-Tsun Chang ; Jia Jing Lin ; Masanori Kashiwagi ; Guillaume Rocheteau
*Presenter: Te-Tsun Chang (National Chi Nan University)
 Government Transaction, Inflation, and Unemployment.
*Presenter: Jia Jing Lin (National Taiwan University)
: Financial Intermediaries, Asset Transformation, and Liquidity.
*Presenter: Masanori Kashiwagi (National Taiwan University)
:Implications of Exchange Rate Pass-Through to International Policy Cooperation.
*Presenter:Guillaume Rocheteau (University of California, Irvine and Federal Reserve Bank of Cleveland)
: Liquidity and the Threat of Fraudulent Assets.